Hírek

Megalakult a HR Projekt klub

2021. április 12.

Kedves Olvasónk, leendő HR Projekt Klubtag! 

Örömmel adunk hírt, hogy újabb tematikus és aktuális témát felkaroló taggal bővül a PMSZ szakmai közössége:

A HR Projekt Klubot azért hozzuk létre, hogy összegyűjtsük a HR projektekben dolgozó szakambereket, teret nyújtsunk a tagoknak a tudásmegosztáshoz, segítsük egymást a szakmai fejlődésben, valamint hiteles, releváns és naprakész információval támogassuk a tagokat projekt karrierjük során.

A klub vezetője Antal Melinda, HR Innováció Program Manager, aki 15 éves HR és 10 év Projekt Menedzsment tapasztalattal rendelkezik, amit zömében nemzetközi nagyvállalatoknál szerzett itthon és szerte a világban. 

A cégek napjainkban új feltételek mellett működnek és folyamatosan változnak. A vállalatok legfőbb értéke a digitális korban is az ember. A szervezeti változásokat a HR szakértelme nélkül nem tudják megvalósítani. 

A HR-nek tehát kulcsszerepe van a vállalatok növekedésében, miközben neki magának is meg kell újulnia a siker érdekében.

A HR Projektek nagy része már a jövő HR-ét építi, amely egyedi, agilis és a vállalatvezetői testület stratégiai tagja. 

Hierarchia helyett munkacsapatok alakulnak, a munkakörök mellett kompetencia csoportok jönnek létre, megjelennek külső tehetségek a munkában, mert a szakértelmük és kapacitásuk szükséges a vállalatnak egy adott időszakban. 

Az újfajta munkavégzés áttöri a silókat, és ez új dinamizmust ad a szervezetnek. 

A vállalatok emberibbé válnak: inspiráló, együttműködést serkentő virtuális és személyes közösségi helyekké válnak, ahol értékteremtő munka zajlik. 

A jövő HR-e a vállalatok növekedését segíti úgy, hogy tisztelik az egyéniséget, és mindenkinek értelmes feladatot nyújtanak, így az emberek örömmel végzik a munkájukat. 

A HR Projekt Klub keretein belül közösségi teret nyújtunk a jövő HR-e iránt érdeklődőknek virtuálisan és személyesen. 

Rendszeres heti bejegyzéseinkben tapasztalatokat és információt osztunk meg. Interjúkat, beszélgetéseket olvashattok HR projektek vezetőivel résztvevőivel, szponzoraival. Örömmel vesszük, ha tagjaink is publikálnak később érdekes eseteket, projekt tapasztalatokat. 

Személyes rendezvényeinken egymást inspiráljuk és lehetőség nyílik a kapcsolati tőkénk bővítésére, lehetőségek felfedezésére. 

Klubtalálkozót is szervezünk  az év során a tagokkal és az érdeklődőkkel a HR Projekt Reggeli keretein belül. Meghívunk néhány vállalati döntéshozót, akik a náluk futó HR projektekről beszélnek. Kötetlen fórumbeszélgetéseket tartunk az előadók témájára és a résztvevők kérdéseire alapozva. 

A személyes rendezvényeknek az is a célja, hogy értsük a vállalati igényeket és trendeket, lássuk a kihívásokat és a sikereket a vállalati HR projektekben.

Csatlakozz hozzánk, ha magadénak érzed a témát, és szívesen hozzájárulsz a magyar HR projekt világ formálásához. Nem csak HR szakembereknek!

Jelentkezés: antal.melinda@pmsz.hu

Mert mi tudjuk, hogy a projekt sikeréhez profik kellenek, akik ütős csapatként, együttműködésben érik el eredményeket.