Hírek

Projektmenedzsment Fórum áprilisban: PROJEKT – SZERVEZET – VEZETŐ

2021. március 01.

Hol a helye a projektmenedzsmentnek a szervezeti kultúrában? Milyen eszközökkel tudjuk hatékonyan működtetni a projekteket Covid idején, a virtuális térben?

A tavalyi kényszerű kihagyás után idén újra lesz Projektmenedzsment Fórum: április 7-én és 8-án két délután is várja az online térben az érdeklődőket.

A rendezvény egyik központi témája a projektmenedzsment beépülése a szervezeti kultúrába, míg a másik fókusz azon van, hogyan lehet hatékonyan kezelni a járvány okozta helyzetet, az általánossá vált otthoni munkavégzést, a jövőre való felkészülést.

Az előadók névsorában szerepel Gyulay Tibor, Szvetelszky Zsuzsanna, Marosán György, Károlyi László, Csepeli György és Marhefka István, a két szakmai kerekasztal-beszélgetés pedig további részletekkel gazdagítja a témákat és lehetővé teszi a tapasztalatcserét.

A rendezvényen bemutatkoznak a 2019-es és a 2020-as Év Projektmenedzsere verseny díjazottjai is: Borbényi Katalin az emberközpontú projektkezelésről tart majd előadást, Iszály Mónika pedig azt osztja meg a közönséggel, mi segített neki jobb projektmenedzserré válni.

A részvétel a szponzoroknak köszönhetően az online regisztráltaknak ingyenes. Lehetőség van egyéni vagy szervezeti támogatói jegy vásárlására is.

További információ, részletes program és regisztráció a HTE honlapján