23. Projektmenedzsment Fórum előadói felhívás 2020. április 2. - Budapest

2019. június 30.

A Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) Projektmenedzsment Szakosztálya 1998 óta évenként megrendezi a hazai projektmenedzsment seregszemléjét, a Projektmenedzsment a gazdaságban konferenciát, a PM Fórumot.

A projektmenedzsment szakma hagyományt teremtő és folytató, témáiban megújuló PM Fórumra 2020-ban már 23. alkalommal kerül sor. A rendezvény kiváló alkalom a projektmenedzsment szakma helyzetének áttekintésére, a legfrissebb sikerek és gondolatok megosztására, s persze kapcsolatépítésre, az ötletek cseréjére, a szakmai beszélgetésekre is.

PROJEKT – SZERVEZET – VEZETŐ

A 23. Fórum a projektmenedzsment intézményekben, szervezetekben való szerepét, működését helyezi a középpontba a fenti témamegjelöléssel, ahol ebben az évben a projektvezető munkáját szervezeti kontextusban kívánjuk elsősorban vizsgálni.

Az előzetes tervek, egyeztetések alapján erre fókuszálnak majd a bevezető (keynote) nagyelőadások, s erről szól majd a záró kerekasztal beszélgetés a szervezetekben a projektek szempontjából kulcsszerepet játszó felsővezetők (CEO, CIO, PMO) részvételével.

A konferencia tematika tervezett fókuszai:

  • szervezetek projektmenedzsment érettsége, szervezeti projekt kultúra
  • projektek és a projektportfolió és a vállalatai stratégia, a jóváhagyási, követése (governance) folyamatok hogyan szolgálják a stratégiai célokat
  • különbségek a projektek, illetve a portfolió kockázat-, változásmenedzsment megközelítésében
  • a szervezet típusának (pl. projektalapú szervezet), illetve a működési területének (pl. iparág) hatása a projektmenedzsment kultúrára, elismertségére, használatára
  • projektmenedzsment helye a szervezeti struktúrában
  • projektmenedzsment, projektiroda mint szolgáltatási portfolió, ezeknek szervezete, szervezése, mérése, értékelése, elismerése

Felhívás előadásra

A konferencia szervezői elsősorban a kiemelt témában várnak előadói jelentkezést, de természetesen e mellett még a projektmenedzsment más friss témáival, hazai eredményeivel, emberi vonatkozásairól szóló előadásokkal is lehet jelentkezni.

Kérjük az érdeklődőket, hogy a maximum egy oldal (2500 leütés) terjedelmű szinopszisokat (a témát bemutató címmel és fő gondolatokkal) 2019. november 20-ig küldjék el az info@hte.hu címre.

A beérkezett anyagok alapján a szervezők 2020 január közepéig állítják össze a konferencia végleges programját, s erről január 30-ig értesítést küldenek a jelentkezőknek.

Az elfogadott előadások ISBN számmal is rendelkező elektronikus kiadványban kerülnek publikálásra. A korábbi kiadványok elérhetők az alábbi oldalon.

Az előadók a részvételi díjkedvezménnyel vehetnek részt a konferencián.

A konferencia előadással kapcsolatos kérdésekkel kereshető szervezők:

Prónay Gábor

Szalay Imre

.

PARTNEREINK

2019-05-20

Maecenas interdum lorem eleifend orci aliquam mollis. Aliquam non rhoncus magna. Suspendisse aliquet tincidunt enim, ut commodo elit feugiat et. Maecenas nec enim quis diam faucibus tristique. Nam fermentum, ipsum in suscipit pharetra, mi odio aliquet neque, non iaculis augue elit et libero. Phasellus tempor faucibus faucibus. Sed eu mauris sem. Etiam et varius felis. Donec et libero vitae mauris consectetur egestas. Fusce aliquet, augue non efficitur sodales, turpis nisl consectetur sem, at rutrum lectus libero quis elit. Suspendisse cursus laoreet sapien, in lobortis justo posuere vitae. Aliquam commodo posuere tellus in lacinia. Nullam ac eleifend odio. >>