Elindult PMSZ Nagykövet Programunk

2019. május 20.

Május 6-án rendeztük meg PMSZ Nagykövet Programunk első workshopját, melynek egyik elsődleges célja, hogy még jobban megismerjük szervezeti tagjaink igényeit, meglátásait és azokat be tudjuk építeni programunkba. A rendezvényen 14 a szervezeti tagok által kijelölt szakmai képviselő, Nagykövet vett részt. Az első workshop-on a Nagykövetek három olyan témát dolgoztak fel csoportokban, ami a projektkultúra fejlesztése során prioritás a résztvevő cégeknek:

  • projektszerű működést támogató szervezeti felépítés, illetve a projektfolyamatok illeszkedése
  • projektek szervezeti, felsővezetői támogatottsága
  • szakmai képzések.

A program célja, hogy teret adjon a szervezeti tagok közötti tapasztalatcserének és szakmai együttműködésnek, korszerű és naprakész tudásbázisként és szakmai információközpontként szolgáljon, valamit – a közös munka eredményeként – hozzájáruljon a magyarországi projektmenedzsment kultúra fejlesztéséhez és a projektmenedzsment-szakma minőségének emeléséhez.

Az évi két alkalommal megrendezendő találkozókkal szeretnénk erősíteni a Szövetség és szervezeti tagjaink közötti együttműködést és kommunikációt. A Nagyköveteknek lehetőségük nyílik arra, hogy tolmácsolják a Szövetség felé az általuk képviselt vállalatok igényeit, észrevételeit a Szövetség szakmai munkájával kapcsolatban. Célunk, hogy a Nagykövetek és az általuk képviselt szervezeti tagok közreműködésével, illetve az ő igényeik mentén, közösen dolgozzunk küldetésünk megvalósításán, a hazai projektmenedzsmentkultúra fejlesztésén.

A következő workshop-ot őszre tervezzük, melyről szervezeti tagjainkat meghívóban értesítjük.

.

PARTNEREINK

2019-05-20

Maecenas interdum lorem eleifend orci aliquam mollis. Aliquam non rhoncus magna. Suspendisse aliquet tincidunt enim, ut commodo elit feugiat et. Maecenas nec enim quis diam faucibus tristique. Nam fermentum, ipsum in suscipit pharetra, mi odio aliquet neque, non iaculis augue elit et libero. Phasellus tempor faucibus faucibus. Sed eu mauris sem. Etiam et varius felis. Donec et libero vitae mauris consectetur egestas. Fusce aliquet, augue non efficitur sodales, turpis nisl consectetur sem, at rutrum lectus libero quis elit. Suspendisse cursus laoreet sapien, in lobortis justo posuere vitae. Aliquam commodo posuere tellus in lacinia. Nullam ac eleifend odio. >>