Hírek

Elindult PMSZ Nagykövet Programunk

2019. május 20.

Május 6-án rendeztük meg PMSZ Nagykövet Programunk első workshopját, melynek egyik elsődleges célja, hogy még jobban megismerjük szervezeti tagjaink igényeit, meglátásait és azokat be tudjuk építeni programunkba. A rendezvényen 14 a szervezeti tagok által kijelölt szakmai képviselő, Nagykövet vett részt. Az első workshop-on a Nagykövetek három olyan témát dolgoztak fel csoportokban, ami a projektkultúra fejlesztése során prioritás a résztvevő cégeknek:

  • projektszerű működést támogató szervezeti felépítés, illetve a projektfolyamatok illeszkedése
  • projektek szervezeti, felsővezetői támogatottsága
  • szakmai képzések.

A program célja, hogy teret adjon a szervezeti tagok közötti tapasztalatcserének és szakmai együttműködésnek, korszerű és naprakész tudásbázisként és szakmai információközpontként szolgáljon, valamit – a közös munka eredményeként – hozzájáruljon a magyarországi projektmenedzsment kultúra fejlesztéséhez és a projektmenedzsment-szakma minőségének emeléséhez.

Az évi két alkalommal megrendezendő találkozókkal szeretnénk erősíteni a Szövetség és szervezeti tagjaink közötti együttműködést és kommunikációt. A Nagyköveteknek lehetőségük nyílik arra, hogy tolmácsolják a Szövetség felé az általuk képviselt vállalatok igényeit, észrevételeit a Szövetség szakmai munkájával kapcsolatban. Célunk, hogy a Nagykövetek és az általuk képviselt szervezeti tagok közreműködésével, illetve az ő igényeik mentén, közösen dolgozzunk küldetésünk megvalósításán, a hazai projektmenedzsmentkultúra fejlesztésén.

A következő workshop-ot őszre tervezzük, melyről szervezeti tagjainkat meghívóban értesítjük.