Hírek

Februárban indul az új Agilis tagozat

2023. január 30.

A PMSZ Agilis Tagozat az egyre rendszeresebben felmerülő igényekre alapozva, az üzleti agilitás, projektagilitás iránti érdeklődés növekedése miatt alakult meg. A Tagozat célja az agilitással foglalkozó fórumok megteremtése, illetve a téma iránt elkötelezett közösség létrehozása, építése.

Manapság már nem csak az informatikai területen hódít az agilitás, a szemlélet egyre erősebben jelen van a biztosítási szegmenstől kezdve a gyógyszeriparon át a banki szektorig. Azokat a témákat szeretnénk elsősorban feldolgozni, amelyek leginkább kihívást jelentenek a szervezetek számára a napi működésben. Olyan gyakorlati tudást igyekszünk megosztani, amivel könnyebbé tehetjük a szakemberek és a vezetők számára az agilis eszköztár használatát.

Az Agilis tagozat tagjai rendszeres, rövidebb webináriumokon átfogó képet kapnak egy-egy kiemelt agilis témáról, valamint helyszíni, szakmai tapasztalatmegosztások alkalmával bővíthetik saját tudásukat. Az aktív részvétel lehetőséget biztosít a tagok számára, hogy saját maguk alakítsák a feldolgozandó témák sorát, az interaktív beszélgetést, szakmai kérdések feltevését a dedikált eseményeken.

Az Agilis tagozat 2023. február 15-én tartja alakuló ülését. Az esemény egyben a februári Projektmenedzsment Szakmai Teadélután is, melynek témája az agilis érettség mérése.

Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várunk!
https://pmsz.hu/rendezvenyeink/projektmenedzsment-szakmai-teadelutan-2023-februar/

 

Fotó forrása: Irfan Simsar / Unsplash

Iratkozzon fel hírlevelünkre!