PMSZ tervek 2020-ra

2020. január 27.

Tartson velünk idén is!

Rendezvényekben, izgalmas programokban, szakmai eseményekben idén sem lesz hiány, havonta több alkalmat is kínálunk, amikhez érdemes csatlakozni: idén is két Körkapcsolás konferencia, nyolc szakmai Teadélután, havi tagozati rendezvények között válogathat. Öt tagozatunk továbbra is nyitottan fogadja az érdeklődőket szakmai munkájában, klubnapjain.

Néhány szám, az előző év összefoglalásához: tavaly összesen több mint 4300 résztvevő vett részt rendezvényeinken, több mint 170 előadó volt a vendégünk és 28-nál több kerekasztal beszélgetést szerveztünk. 2019-ben még az is kiderült, hogy konferenciánként átlagosan 2680 év projektmenedzsment tapasztalat gyűlik össze. 🙂 

Tervek 2020-ra

Idén is folytatjuk a 2019-ben útjára indított nagysikerű nagyköveti workshop programunkat, aminek egyik elsődleges célja, hogy jobban megismerjük szervezeti tagjaink igényeit, meglátásait és azokat be tudjuk építeni programunkba, valamint, hogy a program korszerű és naprakész tudásbázisként és szakmai információközpontként működjön. Mindemellett teret szeretnénk adni a szervezeti tagok közötti tapasztalatcserének és szakmai együttműködésnek.

Idén sem marad el – a hagyományosan főiskolásoknak, egyetemistáknak, illetve kezdő, maximum három éves PM-gyakorlattal rendelkezőknek meghirdetett – PMSZ Projektmenedzsment Feladatmegoldó Verseny, melynek eredményhirdetésére a tavaszi Körkapcsolás konferencián lesz.

A Budapesti Corvinus Egyetemmel együttműködésben 2020-ban is dolgozunk a Projektmenedzsment körképenA kutatásban a hazai projektmenedzsment gyakorlat, projektkultúra és azok legfontosabb jellemzőinek áttekintését és értékelését, valamint nemzetközi trendekkel való összevetését vállaljuk.

Az információátadást azzal is segítjük, hogy a rendezvények tudásanyagait a honlapon található Tudástárunkban  továbbra is közzé tesszük.

Több mint 20 éve létrejött társulásunk, a Magyar Projektmenedzsment Szövetség célja, hogy professzionális hátteret, szakmai kontrollt, inspiráló tudástárat és nyitott közösséget építsen a jelenlegi és jövőbeli projektmenedzserek számára. Csatlakozzon Ön is hozzánk, vagy ha már tagunk, akkor ne felejtse el tagságát megújítani!

Rendezvényeinkről itt tájékozódhat.

Regisztráció tagként (új belépőknek), vagy Tagság megújítása (már tagjainknak) itt.

Kövessen bennünket Facebook és Linkedin oldalunkon, iratkozzon fel hírlevelünkre!
.

PARTNEREINK

2019-05-20

Maecenas interdum lorem eleifend orci aliquam mollis. Aliquam non rhoncus magna. Suspendisse aliquet tincidunt enim, ut commodo elit feugiat et. Maecenas nec enim quis diam faucibus tristique. Nam fermentum, ipsum in suscipit pharetra, mi odio aliquet neque, non iaculis augue elit et libero. Phasellus tempor faucibus faucibus. Sed eu mauris sem. Etiam et varius felis. Donec et libero vitae mauris consectetur egestas. Fusce aliquet, augue non efficitur sodales, turpis nisl consectetur sem, at rutrum lectus libero quis elit. Suspendisse cursus laoreet sapien, in lobortis justo posuere vitae. Aliquam commodo posuere tellus in lacinia. Nullam ac eleifend odio. >>